2 mai 2024
Mare atenţie la coşurile înfundate! Provoacă incendii

Mare atenţie la coşurile înfundate! Provoacă incendii

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 18 ianuarie, pompierii dâmboviţeni au intervenit la 4(patru) arderi necontrolate, în care au ars cca.2,5ha de vegetaţie uscată, astfel:

 Detaşamentul Târgovişte (com.Răzvad – 300mp);  Detaşamentul Găeşti (oraş Găeşti – 5000mp şi com.Crângurile – 1ha);  Garda Voineşti (com.Tătărani – 1ha);

• Ieri – 18 ianuarie, pompierii de la garda Răcari au mai intervenit la o ardere necontrolată, la o locuinţă din comuna Brezoaele, unde a ars funinginea din interiorul coşului de fum; • Ieri – 18 ianuarie, la ora 20:52, pompierii de la Garda Corneşti au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în podul unei case din comuna Finta – sat Gheboaia. Un coş de fum deteriorat, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care a ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca.100mp; • Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 9(nouă) solicitări. Echipajul SMURD Târgoviște a intervenit la 6(şase) solicitări, iar echipajul SMURD Titu a intervenit la 3(trei) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii și dureri abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial