19 aprilie 2024
Mamă terorizată de fiu: “A spus: Nu mori? Trebuie să mori, trebuie să te duci!”

Mamă terorizată de fiu: “A spus: Nu mori? Trebuie să mori, trebuie să te duci!”

O femeie de 51 de ani, din judeţul Dâmboviţa, spune că este terorizată chiar de fiul ei. Individul de 31 de ani ar fi lovit-o şi ameninţat-o în repetate rânduri, iar calvarul nu se mai sfârșește.

După ultima ceartă ar fi încercat chiar să provoace o explozie în locuinţa lor. Speriată, femeia a cerut ajutor la 112 şi numai intervenţia poliţiştilor din trupele speciale a salvat-o.

Femeia este divorţată de mulţi ani. A fost plecată vreme de zece ani, vară de vară, să lucreze în străinătate, pentru a-i face unicului său fiu un trai mai bun acasă. Acum, băiatul pe care l-a îngrijit a ajuns s-o terorizeze, spune ea.

Femeia: A spus: nu mori? Trebuie să mori, trebuie să te duci! A luat butelia de la aragaz să arunce totul în aer, eu ştiu ce e în mintea lui bolnavă?!

ReporterDe cât timp trăiţi acest calvar?

Femeia: Ani de zile.

Apropiaţii femeii cunosc coşmarul prin care trece. Spun că nu au cu ce să o ajute şi asistă neputincioşi la drama ei.

Știu că o ameninţă tot timpul, o înjură, sare cu cuţitul la ea. O pune să stea în genunchi, să îşi ceară iertare. În orice zi poate fi omorâtă, e pericol pentru ea”, spune o apropiată.

În trecut, femeia a mai depus plângeri la poliţie, iar instanța i-a interzis agresorului să se mai apropie de ea, timp de 6 luni. Şi de această dată, polițiștii au emis un nou ordin provizoriu, pentru cinci zile.

Individul a fost încătuşat de poliţiştii din trupele speciale şi dus în Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean, unde va fi suspus unei expertize medicale pentru a se constata dacă a avut sau nu discernamânt când şi-a atacat mama.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ameninţare”, a declarat agentul AnaMaria Liţă, purtătorul de cuvânt IPJ Dâmbovița.

Bărbatul nu a fost deocamdată pedepsit pentru faptele din trecut.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial