26 aprilie 2024

MAMĂ FĂRĂ SUFLET! Şi-a dat bebeluşul cu capul de pat până l-a băgat în comă!

bebem3Caz şocant la Băelni! O femeie este acuzată de tentative de omor după ce şi-a bătut bebeluşul în aşa hal încât l-a băgat în spital!

Individa, de 25 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore după ce şi-a lovit cu cruzime copilul de numai o lună şi jumătate. Cel mic a fost transportat în stare gravă la un spital din Capitală. Medicii spun că bebeluşul va avea nevoie de până la 70 de zile de îngrijiri medicale. Anchetatorii cer arestarea preventive a mamei fără suflet!

“La data de 11 septembrie a.c., polițiștii specializați în investigații criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au reținut pentru 24 de ore o tânără, din Băleni, bănuită de tentativă de omor.

Astăzi, 12 septembrie, cea în cauză va fi prezentată Tribunalului Dâmbovița cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În sarcina acesteia s-a reținut că, în seara zilei de 09 septembrie, și-ar fi agresat copilul minor.

Victima a fost transportată la spital, iar în urma investigațiilor medicale s-a stabilit că aceasta necesită între 55 și 70 de zile de îngrijiri de specialitate”, anunţă Poliţia Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial