24 aprilie 2024

Mâine, la Târgoviște – Exercițiu de Alarmare Publică!

alarmaCOMUNICAT

 

În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul de Alarmare Publică, cu tema „ Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște și populației în cooperare cu structuri ale M.A.I. și O.N.G.-uri în cazul producerii unui cutremur de pământ în municipiului Târgoviște”.

În cadrul acestui exercițiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situațiilor de urgență pe timpul producerii unui cutremur.

Participanți: Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmbovița, Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență BASARAB I Dâmbovița, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Târgoviște,  Poliția municipiului Târgoviște, Poliția Locală Târgoviște, Crucea Roșie Filiala Dâmbovița cât și instituții și operatori economici  .

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, este condus de către domnul primar interimar, Jr. Daniel Cristian Stan, organizatorul acțiunii  Exercițiul de Alarmare Publică .

Rugăm cetățenii municipiului Târgoviște să nu intre în panică în data mai sus menționată, 25.09.2015 ora 10.30 și să respecte indicațiile organelor de ordine publică .

Semnalul de alarmare, ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din cinci sunete  (impulsuri) a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

Totodată în ziua de 24.09.2015, se vor verifica sirenele din municipiul Târgoviște.

 

 

 

Biroul de Presă

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial