28 martie 2024
Mai multă administraţie şi mai puţină politică:   Cezar Frăţilă pune târgovişteanul pe primul loc!

Mai multă administraţie şi mai puţină politică: Cezar Frăţilă pune târgovişteanul pe primul loc!

Crearea de noi locuri de munca pentru cetatenii municipiului reprezinta prioritatea numarul 1pentru presedintele UNPR Targoviste, Cezar Fratila, candidatul partidului pentru functia de primar.

“Pot si trebuie sa fie infiintate aceste locuri de munca prin atragerea de investitii private internationale, nationale si locale si prin dezvoltarea societatilor din subordinea Consiliului Local Targoviste.

Trebuie sa reorganizam si sa dinamizam societatile din subordinea CLM pentru participarea la licitatii, intretinerea retelelor de apa si canal, efectuarea bransamentelor de apa si a racordurilor de canalizare.

Tot in acest sens, vom infiinta, in cadrul SC Municipal Construct, o sectie de reparatii imbracaminti asfaltice pentru a intretine drumurile din municipiu care au iesit din garantie.

Astfel, nu va mai fi nevoie sa apelam la firme din alte orase sau judete si nu vor mai interveni interese de partid. Tot pentru crearea de noi locuri de munca, vom initia in Consiliul Local Targoviste incheierea de parteneriate publice private cu investitori privati nationali si internationali prin punerea la dispozitie a terenurilor si accesul la curent electric ieftin produs de Termica S.A.

Vom mari capacitatile de producere a curentului electric la Termica S.A. prin achizitia de motoare de cogenerare, care sa functioneze pe baza de combustibil alternativ (brichete rezultate din deseurile de la groapa de gunoi de la marginea orasului).

De asemenea, vom stimula societatile comerciale de pe raza municipiului prin acordarea de reduceri de impozite si taxe locale, daca vor infiinta locuri de munca pentru targovisteni.

Potentialul agricol poate fi valorificat mai bine si astfel create noi locuri de munca. In acest sens, vom incheia parteneriate publice private cu asociatiile de producatori agricoli din zona, pentru bunastarea si in folosul cetateanului. Reamenajarea punctelor termice din cartiere si compartimentate astfel incat sa existe spatii pentru micromagazine, post al politiei locale, club de relaxare pentru cetateni, vor crea, la randul lor, noi locuri de munca.

Asigurarea de spatii si teren in jurul investitiei Bazin olimpic si de agrement poate contribui la dezvoltarea municipiului si la crearea de noi locuri de munca. Vom pune la dispozitie spatii si teren pentru investitorii privati din municipiu in jurul amplasamentului acestei investitii pentru desfacerea de produse si servicii specifice acestei investitii.

Peste 200 de noi locuri de munca vor fi create cand, in CLM Targoviste, vom demara proiectul de constructie de apartamente din bugetul local prin parteneriat public privat. Alte locuri de munca vor fi create cand vom incepe impreuna proiectul de modernizare a retelelor de utilitati din subsolurile blocurilor si din blocuri atat pe orizontala, cat si pe verticala.

Nu in ultimul rand, proiectul nostru de infiintare de crese cu program prelungit (ora 20.00) va contribui la crearea de noi locuri de munca”. Acestea sunt doar cateva dintre proiectele pe care tanarul candidat la primarie le are in vedere pentru a genera noi locuri de munca pentru targovisteni.

Ele sunt prevazute in primul capitol al platformei sale program “Targoviste esti tu”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial