19 aprilie 2024
Abia eliberat din puşcărie, un recidivist din Dâmboviţa a comis-o din nou! Uite de ce SE ÎNTOARCE DUPĂ GRATII!

Abia eliberat din puşcărie, un recidivist din Dâmboviţa a comis-o din nou! Uite de ce SE ÎNTOARCE DUPĂ GRATII!

hmasi2Abia eliberat din penitenciar, de doar trei zile, un barbat de 44 de ani, din Nucet, s-a intors dupa gratii.

Individul n-a rezistat ispitei si a furat o masina dupa care a vrut s-o vanda la fier vechi.

Tot pentru aceiasi isprava isi petrecuse ultimii doi ani in penitenciar.

Acum a fost retinut si s-a ales cu un alt dosar penal, iar in plus va fi nevoit sa ispaseasca si restul de pedeapsa ce-i ramasese de la condamnarea anterioara.

hmasi“Aveati nevoie de bani? Da. Pentru ce anume? Dumneata pentru ce ai nevoie de bani? Inteleg ca abia v-ati eliberat din penitenciar. Da. Nu va pare rau ca va intoarceti inapoi la inchisoare? Imi pare, dar banii sunt o problema mai strigenta decat… tu cum poti sa traiesti fara bani? La un loc de munca nu v-ati gandit sa va gasiti? Pui niste intrebari foarte aiurea”, ne-a declarat Bogdan Anastasescu.

hmasi1DRAGOŞ TEODORESCU, proprietarul autoturismului furat: “Am venit dimineata pe la doua cu ea acasa si dimineata la 7 m-am trezit fara masina la paorta. Zic, s-a dus si asta ca a mai furat una, a lui socra-miu. Zic, s-a dus si asta dupa cealaalta. Am sunat la politie si am vazut ca si-au facut datoria foarte repede. Era asigurata masina? Asigurarea RCA, alta mai face? Nu mai recuperam nimic. Ce ziceti, abia s-a eliberat din penitenciar, se intoarce iar. Ii place acolo, inseamna, are mancare gratuita, paine, toate alea, dorm. Aici cine-l tine?”

hmasi3inspector ALEXANDRA NICULAE, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii au depistat un barbat de 44 de ani din Nucet, principalul banuit in cazul sustragerii unui autoturism de pe raza municipiului Targoviste. Din primele cercetari a reiesit faptul ca acesta intentiona sa valorifice autoturismul la un centru de colectare fier vechi”

Individul recidivist a fost dus in arestul Politiei Dambovita, iar judecatorii urmeaza sa decida pentru ce perioada se va intoarce in spatele gratiilor unde va avea suficient timp sa regrete ceea ce a facut.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial