24 aprilie 2024
Mafia din România, aproape de o premieră! Ghenosu a dat ordin să fie asasinat Nelu din Ungureni în sala de judecată? VEZI VIDEO!

Mafia din România, aproape de o premieră! Ghenosu a dat ordin să fie asasinat Nelu din Ungureni în sala de judecată? VEZI VIDEO!

Desfasurare de forte la Tribunalul Dambovita. Unul dintre membrii clanului Ghenosu a fost luat pe sus de politistii din Targoviste care au gasit asupra lui un pistol cu glont pe teava, gata de atac. Suspectul de 22 de ani a fost cat pe ce sa intre in sala de judecata a Tribunalului Dambovita. Politistii si-au dat seama ca e ceva necurat la mijloc, l-au perchezitionat si-au gasit asupra lui o arma letala. Avea deja glont pe teava. Cel mai probabil, spun politistii, voia sa se razbune pe un dusman al lui Ghenosu, Nelu din Ungureni, zis Nas, cu care Ghenosu a avut un conflict in 2008, la o casa de pariuri din Targoviste. Barbatul a povestit ca a gasit arma si ca voia sa o arunce pe un camp. Politistilor le-a venit greu sa creada varianta barbatului mai ales ca “in urma expertizei s-a stabilit ca arma face parte din categoria armelor letale, era in stare de functionare, avea sase cartuse, cinci in incarcator si unul pe teava”. Judecatorii au anuntat ca in urma acestui incident audierea de astazi in procesul dintre Ghenosu si rivalul lui a fost amanata. Tanarul de 22 de ani a fost dus in fata anchetatorilor de la DIICOT Prahova. Era cercetat in mai multe cazuri si avea obligatia de a nu parasi localitatea si interdictia de a detine sau folosi arme. Cum a incalcat dispozitia si oamenii legii l-au gasit cu pistolul Makarov, pregatit sa traga, i-au pus catusele din nou. Este acuzat acum de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial