17 mai 2024
LUPTE LA BAIONETĂ! Parlamentarii dâmboviţeni, puşi la colţ de un deputat de Târgovişte!

LUPTE LA BAIONETĂ! Parlamentarii dâmboviţeni, puşi la colţ de un deputat de Târgovişte!

CABINET PARLAMENTAR Radu Mihai Popa

Comunicat de presă :

Parteneriatul pentru Dâmbovița, politică pentru oameni

În aceste zile, în laboratoarele ministerelor se pregatește forma finală a proiectului de Buget pentru 2014 pentru ca, pe 10 noiembrie, Parlamentul să se pronunțe.

Dâmbovița este un județ necăjit, din această perspectivă. Luptele intestine, duse la baioneta politică de dl. Adrian Tutuianu cu dl.Mihai Volintiru, nu au ajutat nici USL, nici pe dâmbovițeni.

Campania electorală s-a incheiat de un an, dar rezultatele întarzie să apară. E nevoie de mai multă colaborare. De înțelepciune și nu de ranchiună.

De proiecte și de susținători pentru ele. Războiul este o împlinire perversă a datului din umeri, spunea un scriitor francez.

Dâmbovița duce lipsa de susținători puternici la Bucuresti, acolo unde se coace politica, dar nu duce lipsă de parlamentari (are 11+1) sic! și nici de suportul unui ministru puternic.

Poate că problema e alta. Poate că atragerea dnei. Rovana Plumb, un ministru foarte puternic in Guvern, ar fi insemnat mai mult suport pentru primarii din județ și, implicit, mai bine pentru mai mulți dambovițeni.

Dar pentru asta e nevoie de ceva mai mult și ceva mai greu de făcut. E necesar să oprim războiul politicienilor împotriva celor care i-au ales.

Eu, Radu Mihai Popa, vreau să propun, public, un parteneriat pentru Dâmbovița, la care sa participe și parlamentarii PSD și cei ai PDL, PNL și PC, dar și ministrul Mediului, domnia sa, însăși, un deputat de Dâmbovița.

Consiliul Judetean Dâmbovița are proiecte importante, printre ele și “evaluarea stării de conservare a speciilor şi habitatelor din Parcul Natural Bucegi”, un proiect de mare complexitate, de mare anvergură și de mare angajament.

E nevoie de un efort conjugat al tuturor celor care pot ajuta județul. E nevoie de un parteneriat pentru Dâmbovița, de politică pentru oameni. Pentru asta suntem in funcții. Pentru asta am fost votați, cu toții, fie la președinția Consiliului Judetean Dâmbovița, fie în Camera Deputaților sau în Senat.

Dâmbovița merita mai mult decat o lupta perpetuă pentru funcții și privilegii. Pentru mine, Târgoviște nu este doar colegiul care m-a trimis în Parlament. Târgoviștea este un loc din inima mea și încerc să o ajut să se dezvolte frumos.

Deputat PSD de Târgoviște

Radu Mihai Popa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial