28 aprilie 2024
LUNGULEŢU: Un roi de albine a băgat GROAZA în membrii unei familii! Vezi cum a fost ÎNŢEPAT proprietarul!

LUNGULEŢU: Un roi de albine a băgat GROAZA în membrii unei familii! Vezi cum a fost ÎNŢEPAT proprietarul!

Prin clipe de spaima a trecut o familie din Lunguletu! Oamenii s-au trezit atacati din senin de un roi de albine furioase.

Proprietarul casei a fost intepat de mai multe albine pe picioare. La un pas sa fie atacata de albinele furioase a fost si mama acestuia, o batrana bolnava si neajutorata.

Cand s-au vazut depasiti de situatie, oamenii au apelat imediat numarul de urgenta 112. La fata locului au sosit jandarmii. Acestia au sunat dupa un apicultor sa-i ceara sfaturi, dar si sa intervina acolo.

Apicultorul le-a transmis prin telefon ce sa faca prima data – au aprins mai multe focuri in curte, astfel incat fumul sa indeparteze albinele, pana la sosirea lui.

Din fericire, albinele s-au retras pe hornul casei si asa pericolul a fost inalurat pentru moment

Proprietarii casei povestesc ca au tras o spaima sora cu moartea cand au vazut toata curtea plina de albine

“Ne temeam! Ia uitati cum mi s-a facut frica. Poate sa te si omoare, te mananca, te inteapa pana te pune jos! Foarte periculoase. Multe! Era toata curtea plina, nu stiu unde sa ne mai bagam, ne-am inchis in casa!”, a declarat pentru MariusBUGA.ro Maria Andrei, mama proprietarului.

“Uitati, deja m-au intepat! Sotia a fugit. V-au intepat deja? Pai, cum… Multe? Un miliard cate or fi, nu stiu, se pot vedea. Cum sa stai in curte? Nu se poate sa stai! Am facut un fum, degeaba, nu pleacau!”, ne-a marturisit Florin Andrei.

In cele din urma pericolul a fost inlaturat.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial