29 martie 2024

Ludeşti – Petrecere terminată cu FOCURI DE ARMĂ!

www.mariusbuga.ro_images_pistolUn bărbat este cercetat de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „ uz de armă fără drept”

La data de 15 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ludeşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 28 de ani, din localitatea Scheiu de Jos, că a fost agresat.

Din cercetări a reieşit că în noaptea de 14/15 martie a.c., în incinta Căminului Cultural din Scheiu de Jos, unde erau organizate activităţii de divertisment, pe fondul unei altercaţii, un bărbat, de 33 de ani, din Bucureşti, ar fi lovit partea vătămată în zona capului.

Ulterior, acesta a ieşit din incinta localului şi a executat patru focuri de armă, în plan vertical, cu o armă neletală supusă autorizării.

De asemenea,în urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză este deţinător legal de armă.

Poliţiştii au dispus măsura indisponibilizării armei şi muniţiei aferente, precum şi pe cea a anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor faţă de deţinător.

Totodată, organizatorul activităţilor distractive a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.

În cauză, se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „uz de armă fără drept”, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial