19 martie 2024
Lucrări de reparaţii şi modernizare la spitalul de la Gura Ocniţei

Lucrări de reparaţii şi modernizare la spitalul de la Gura Ocniţei

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

La Secția de Recuperare Neuromotorie Copii Gura Ocniței,

lucrările de asfaltare sunt urmate de lucrări la acoperișul spitalului

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Alexandru Oprea, însoțit de vicepreședintele Alin Manole a efectuat o vizită de lucru la Secția de Recuperare Neuromotorie Copii, din comuna dâmbovițeană Gura Ocniței, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

Scopul vizitei a fost constatarea stadiului lucrărilor de reparație a acoperișului și de refacere a căilor de acces, din incinta spitalului, și verificarea modului în care acestea se desfășoară.

Lucrările ce au vizat amenjarea căilor de acces au constat în înlocuirea a aproximativ 1.000 metri de borduri, realizarea unor reparații asfaltice ale straturilor existente și așternerea unui covor asfaltic pe o suprafață de 3.200 m2, urmând ca, în funcție de condițiile meteorologice, să fi executate și marcajele rutiere.

Lucrările, care se execută la acoperișul corpului B al secției, constau în desfacerea și înlocuirea învelitorii din tablă cu materiale moderne, care, pe lângă prevenirea infiltrațiilor, să permită și o reducere a pierderilor de căldură în timpul iernii.

Totodată, în incinta unității, se lucrează și la amenajarea unui nou loc de joacă, pentru copiii spitalizați la secția de la Gura Ocniței.

Biroul Comunicare, Relații Externe al Consiliului Județean Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial