2 mai 2024
Localnicii din Râncaciov sunt DISPERAŢI! Se tem că nu vor fi despăgubiţi de Electrica după ce au rămas fără aparatură de mii de euro!

Localnicii din Râncaciov sunt DISPERAŢI! Se tem că nu vor fi despăgubiţi de Electrica după ce au rămas fără aparatură de mii de euro!

Scandal intr-o localitate de langa Targoviste, unde cateva zeci de oameni au protestat pentru ca li s-a ars toata aparatura din casa.

Ei dau vina pe tensiunea prea mare venita la prize, dupa ce muncitorii de la compania de electricitate au facut lucrari in zona.

Televizoare, calculatoare, masini de spalat si alte aparate electrice s-au defectat, spre disperarea proprietarilor.

Suparati foc, clientii cer acum sa fie despagubiti de compania de electricitate.

Oamenii povestesc revoltati ca nu este pentru prima oara cand au probleme din cauza tensiunii mari din reteaua de electrictate, dar de aceasta data pagubele sunt foarte mari.

“Calculatorul la doi nepoti, frigider, 3 televizoare, nu e posibil, daca nu eram acasa lua casa foc! Cine mi-o platea?”, se intreba Victoria Arsene.

“Nu mai am nici apa in casa, nici curent, am hidrofor, a fost bagat in priza, laptopul, doua televizioare”, se plangea o alta pagubita.

“S-a legat de la transformatorul ala la asta, ne-a bagat curent la peste 500 de volti, ne-a luat toata aparatura foc, si frigidere si congelatoare si televizoare, Doamne fereste, daca era noaptea luam foc toti”, ne-a declarat Ion Doinea.

Reprezentantii societatii de electricitate spun ca pagubitii trebuie sa depuna cereri pentru daunele suferite in cel mult trei zile de la eveniment. La cerere trebuie sa ataseze copie dupa factura de electriciate si dupa cartea de identitate a proprietarului.

“Oamenii trebuie sa aiba si documentele de provenienta ale aparaturii pe care o declara deteriorata, am intalnit si situatii in care se aduna aparatele altor vecini si care nu pot fi justificate”, ne-a precizat Daniela Crintea, purtatorul de cuvant al Electrica Sucursala Targoviste.

O comisie de specialiatate va merge in localitate si va estima pagubele din fiecare gospodarie pagubele inregistrate, iar in cel mult o luna societatea spune ca va aproba sumele pentru despagubire.

Cu precizarea ca oamenii nu vor primi bani pentru aparate noi, ci numai pentru repararea celor defectate.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial