24 aprilie 2024
Liderul liberalilor dâmboviţeni, FĂCUT PRAF ŞI PULBERE de şeful PSD! “PNL va plăti pe termen lung!”

Liderul liberalilor dâmboviţeni, FĂCUT PRAF ŞI PULBERE de şeful PSD! “PNL va plăti pe termen lung!”

„Aş fi vrut să-i dau o replică dlui Volintiru la momentul festiv al PC, dar însemna să stricăm acolo petrecerea şi m-am abţinut.

În primul rând trebuie să fii necunoscător în ale politicii ca să mergi la adversari şi să încerci să le ridici cota, pentru că asta a făcut, indirect.

Îl bagi în seamă pe un adversar pe care ar trebui să-l ocoleşti. În al doilea rând este aberantă declaraţia potrivit căreia PDL-ul reprezintă resursa de cadre pentru PNL sau pentru alte partide politice.

Există în ţara aceasta 90% din populaţie neangajată politic. Dacă vrei să-ţi consolidezi organizaţia o poţi face foarte serios încercând să-i atragi în partid pe cei care îţi împărtăşesc ideile şi până acum au stat deoparte.

Nu cred că asta e soluţia pentru nimeni, nici pentru PNL, nici pentru PC şi nici pentru PSD. Şi nu cred că în PDL au fost atâtea valori care să merite să le preiei.

PDL a arătat timp de 10 ani, sub conducerea lui Traian Băsescu, timp de 4 ani în Dâmboviţa, sub conducerea lui Florin Popescu, faptul că nu este capabil să ia deciziile cele mai bune pentru comunităţi, dovadă fiind situaţia dezastruoasă lăsată la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

În al treilea rând nu agreez şi nu am agreat niciodată preluarea în partidele membre ale USL, fără nici un fel de discernământ, a unor PDL-işti care au stat până în ultimul moment alături de PDL, ba au fost chiar şi candidaţi ai PDL”, spune Adrian Ţuţuianu, liderul PSD Dâmboviţa.

„Diferenţa majoră între Valentin Calcan sau Georgică Dumitru şi şeful Direcţiei Sanitar Veterinare Dâmboviţa, Sandu Tolea, este următoarea: Valentin Calcan a contribuit la dărâmarea Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu.

Acelaşi lucru l-a făcut şi Georgică Dumitru, în timp ce Tolea, pe 10 decembrie, încă defila cu Florin Popescu, PDL şi Traian Băsescu.

În fond suntem partide politice, fiecare cu statutul lui, cu obiectivele lui şi este treaba dlui Volintiru dacă continuă într-o direcţie sau alta, pentru că sunt efecte pe termen scurt care ne nemulţumesc pe noi, cei din PSD, dar sunt şi efecte pe termen lung pe care le va plăti PNL.

Adversarul USL de azi este PDL, cu «aripile» lui – Forţa Democrată, Mişcarea Populară şi alte invenţii de tipul acesta.

Şi nu te duci niciodată să-ţi valorizezi un adversar prin prezenţa ta.

Scrie acest lucru în orice manual de politică, în primele zece pagini”, a mai spus Adrian Ţuţuianu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial