29 martie 2024
Liderul consilierilor PSD, din CLM Târgovişte – Gata cu interimatul la Teatrul Municipal!

Liderul consilierilor PSD, din CLM Târgovişte – Gata cu interimatul la Teatrul Municipal!

„A fost reconfirmat domnul Mihai Constantin Ranin în funcţia de manager interimar al Teatrului Municipal Târgovişte.

Este ultima reconfirmare a unui manager interimar pe care CLM Târgovişte, şi vorbesc în numele consilierilor locali ai PSD, o va aproba.

Considerăm că după o lungă perioadă de interimat, este momentul ca Teatrul Municipal Târgovişte să aibă o conducere definitivă pe baza unor obiective foarte bine stabilite şi a unui regulament de organizare a concursului care să răspundă celor mai mari exigenţe în domeniu.

Mandatul dlui Ranin a fost stabilit pe o perioadă de 120 de zile, termenul maxim prevăzut de lege. În această perioadă, CLM Târgovişte trebuie să ia toate măsurile în vederea organizării concursului.

La acest moment, sunt definitivate comisiile atât cea de concurs, cât şi cea de soluţionare a contestaţiilor.

Potrivit dispoziţiilor legale în vigoare, din aceste comisii fac parte şi consilieri locali. Totodată este necesară modificarea regulamentului de organizare şi stabilirea datei la care să aibă loc concursul, în urma unor modificări legislative recente, care nu schimbă substanţial condiţiile de desfăşurare a concursului.

În următoarele două-trei luni, ar trebui ca la nivelul Teatrului Municipal Târgovişte să fie definitivate toate aceste acte administrative, astfel încât să se poată organiza concursul cu respectarea termenelor obligatorii prevăzute de legislaţia în vigoare”, a reliefat Cristian Stan, liderul consilierilor PSD din cadrul Consiliul Local Municipal Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial