18 aprilie 2024
Liberalii întreabă – “Tot Guran este cel care i-a determinat pe cei doi funcționari din cadrul primăriei comunei Cojasca să-și recunoască faptele de natură penală?”

Liberalii întreabă – “Tot Guran este cel care i-a determinat pe cei doi funcționari din cadrul primăriei comunei Cojasca să-și recunoască faptele de natură penală?”

Comunicat de presă

Virulența și vehemența cu care PSD reacționează la o acțiune internă a partidului nostru arată disperarea de care sunt cuprinși. Fără a dori să le răspundem la acuzațiile mincinoase, ținem să precizăm că, am spus NU hoției, am spus NU modului feudal în care sunt conduse unele comunități de către primari PSD, am spus NU căpușării bugetelor locale, am spus NU transmiterii unor demnități politice de la tată la fiu.

Am spus NU tuturor acestora pentru a putea spune DA investițiilor, DA modernizării, DA dezvoltării, DA bunăstării.

Trist este că simfonia acestor minciuni nu este orchestrată doar la nivelul organizației PSD Dâmbovița și, ca o supremă sfidare a adevărului și a tuturor dâmbovițenilor, deputatul Popa PSD Dâmbovița (fost deputat PPDD Târgoviște sau președinte PMP Giurgiu) a găsit de cuviință să rostească o serie lungă de minciuni, mistificări grosolane ale adevărului chiar de la tribuna Parlamentului României. Pentru seria lungă de invective îi adresăm domnului deputat două întrebări pentru care îl asigurăm că nu așteptăm răspuns, nedorind să-l mai forțăm să rostească o nouă serie de minciuni.

1.Tot Guran este cel care a dispus măsura arestării preventive la domiciliu a primarului comunei Cojasca?

2. Tot Guran este cel care i-a determinat pe cei doi funcționari din cadrul primăriei comunei Cojasca să-și recunoască faptele de natură penală?

Biroul de presă PNL Dâmbovița

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial