29 martie 2024
Liberalii dâmboviţeni recunosc că au pornit “VÂNĂTOAREA” DE PEDELIŞTI!

Liberalii dâmboviţeni recunosc că au pornit “VÂNĂTOAREA” DE PEDELIŞTI!

“Vânătoarea” de pedelişti tulbură nu numai apele în USL Dâmboviţa, dar şi evenimentele politice publice.

Un astfel de episod s-a consumat la numirea noului preşedinte al PC Dâmboviţa, când copreşedinţii USL au răbufnit public pe subiectul racolărilor.

Sătul de reproşurile “fratelui mai mare” de la PSD, liderul interimar al liberalilor, Mihai Volintiru a simţit nevoia să o spună pe şleau: pepiniera de resurse umane pentru PNL şi PC rămâne PDL.

Volintiru nu s-a rezumat la această afirmaţie şi a venit cu argumente care să eclipseze PNL ca partidul cu cei mai mulţi pedelişti.

El l-a dat exemplu pe senatorul PSD Valentin Calcan, care a venit de la PDL, dar nu l-a iertat nici pe deputatul Georgică Dumitru, în ciuda faptului că era evenimentul lui.

Mai mult, Volintiru a reafirmat că sezonul porţilor deschise la PNL este în toi, la fel şi la PC.

Preşedintele executiv al PC, Vasile Nistor, el însuşi provenit din PDL, a sesizat “supărarea” liberalului pe care a şi încercat să-l taxeze.

Şi şeful PSD Dâmboviţa a reproşat, în repetate rânduri, comportamentul duplicitar al liberalilor şi modalitatea în care liderul interimar încearcă să consolideze organizaţia judeţeană “aducând lângă ei pe cei mai răi dintre PDL-işti”.

Din acest punct de vedere, coabitarea nu va fi una comodă nici pe mai departe.

Cât îi priveşte pe social-democraţi, indiferent de problemele din sânul USL Dâmboviţa, aceştia vor beneficia de tot sprijinul conducerii de la Bucureşti.

Cel puţin, acesta este mesajul pe care l-a transmis, ieri, de la Târgovişte, purtătorul de cuvânt al PSD, europarlamentarul Cătălin Ivan.

sursa – db24news.ro

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial