24 aprilie 2024
Liberala Neli Ion, acuzată că este foarte apropiată de PSD!  “Nu pot uita că dânsa a asigurat o majoritate în Consiliul Judeţean, ce a dus la pierderea funcţiei de vicepreşedinte”

Liberala Neli Ion, acuzată că este foarte apropiată de PSD! “Nu pot uita că dânsa a asigurat o majoritate în Consiliul Judeţean, ce a dus la pierderea funcţiei de vicepreşedinte”

neli-ion„Nu există nicio sancţiune la nivelul Organizaţiei Târgovişte, ci am propus numai la nivelul Biroului Politic Judeţean anumite măsuri organizatorice, propuneri care au venit în urma analizei pe care eu am făcut-o, în calitate de preşedinte, în cadrul organizaţiilor, timp de trei luni, cât am efectuat deplasările în teritoriu. Nu a fost nimeni exclus din partid, nu am pe ordinea de zi, în viitorul apropiat, o astfel de intenţie, dar asta nu înseamnă că există o protejare a celor care refuză să respecte Statutul, Regulamentul şi Codul etic al partidului.

Poate cea mai fierbinte situaţie, cu cea mai mare amploare, este cea a PNL Târgovişte, care alături de Moreni, Pucheni şi Pietroşiţa, a suferit astfel de măsuri organizatorice. Cu nota de subiectivism, eu nu pot uita că această Organizaţie este condusă de o colegă a noastră care are o mai mare înclinare către PSD decât mulţi membri obişnuiţi ai noştri. Nu pot uita că la un moment dat dânsa a asigurat o majoritate în Consiliul Judeţean, ceea ce a dus la pierderea funcţiei de vicepreşedinte.

Cred că această înclinare persistă, având în vedere şi votul pe care colegii mei consilieri din Consiliul Local Municipal Târgovişte l-au dat pentru distrugerea unei suprafeţe de 1200 metru pătraţi în Parcul Chindia. O situaţie neplăcută, a fost dat un vot, în primul rând împotriva legii, există Legea Mediului care interzice scoaterea din circuitul parcurilor a suprafeţelor acestora, şi mai ales un demers care era făcut umăr la umăr cu PSD-ul. Colegii mei, in corpore, în cadrul Biroului Politic Local, au susţinut că nu au ştiut ce votează, în condiţiile în care pe fiecare pagină a materialului exista locaţia şi chiar şi pe o schiţă de amplasament.

Activitatea PNL Târgovişte este de prisos, nu am sesizat nicio activitate, la nivelul secţiilor de votare suntem deficitari în organizare. Repet, nu este nimeni exclus din partid, cel puţin la acest moment, dar în acelaşi timp atrag atenţia că nerespectarea Statutului, Regulamentului şi Codul Etic poate duce şi la astfel de momente. Am fost însărcinat de Biroul Politic Judeţean ca până săptămâna viitoare să propun un Birou Politic Local interimar.

La momentul în care voi fi convins că la fiecare secţie de votare vom sta bine din punct de vedere organizatoric, voi propune Biroului Politic Judeţean organizarea de alegeri în cadrul celor patru organizaţii. Organizaţia Târgovişte a depus o cerere de contestaţie asupra deciziei de dizolvare a conducerii, dar care nu modifică cu nimic starea de fapt.

Este dreptul dânşilor să facă acest lucru, este o măsură foarte des întâlnită în viaţa internă a partidelor, este pentru prima dată când se face mai mult caz decât trebuie. Au fost zeci de dizolvări şi niciodată nu am auzit o luare de poziţie. Această situaţie este alimentată artificial de anumiţi colegi din partid care, la acest moment, nu şi-au dat seama de situaţia reală din partid”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Marius Caraveţeanu.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial