9 mai 2024
Lecție de viață și de omenie. Primul lucru pe care l-au făcut asistenta și ambulanțierul răniți în accidentul de la Ulmi a fost să-i dea ajutor imediat șoferului care provocase necazul. RESPECT, SALVATORILOR!

Lecție de viață și de omenie. Primul lucru pe care l-au făcut asistenta și ambulanțierul răniți în accidentul de la Ulmi a fost să-i dea ajutor imediat șoferului care provocase necazul. RESPECT, SALVATORILOR!

Adevărată lecție de viață și de omenie, ieri, pe DN 71, la Ulmi, după ce un șofer începător a provocat un accident de circulație. Tânărul a izbit o ambulanță în care se aflau asistenta Florence Tarbă și colegul ei, ambulanțier.

În urma impactului violent, atât autoturismul câți și ambulanța au fost grav avariate. Salvarea a izbit un stâlp de electricitate, iar salvatorii au suferit mai multe leziuni, iar celălalt șofer a rămas încarcerat.

Cu toate acestea, asistenta și ambulanțierul și-au găsit forțele și au sărit imediat în ajutorul celui care provocase accidentul, spre uimirea celor prezenți acolo. Implicarea celor doi a contat mult până la sosirea celorlalte forțe de intervenție.

”Amintim ca asistenta medicală și ambulanțierul deși răniți s-au dus sa acorde primul ajutor victimei care era încarcerată. Ne mândrim cu astfel de colegi profesioniști care reprezintă instituția fiind zi de zi și noapte de noapte în sprijinul cetățeanului.

SAJ Dâmbovița este alături de colegii implicați în accident și transmite sănătate tuturor victimelor.

Atragem din nou atenția : AMBULANȚA ARE PRIORITATE! VIAȚA ARE PRIORITATE! La sfârșitul gărzii vrem să plecam și noi acasa unde ne așteaptă familia. Cerem un pic de respect în trafic!

Expunerea la pericol este de 100% zi și noapte. Un apel la 112 cere ajutor dispeceratului care se grăbește să găsească cât mai rapid un echipaj pe care să îl trimită la cel aflat în nevoie…un echipaj își croiește cu greu drumul printre sutele de mașini pentru a fi prompt la caz. Când spui : “ Alo 112 vreau o ambulanță “ – în spatele acestui apel stă o întreagă echipă DISPECERAT – ECHIPA MEDICALĂ Toate sunt resurse umane de o mare valoare! Vrem respect!”, au transmis reprezentanții Serviciului de Ambulanță Dâmbovița.

”Vă mulțumesc tuturor prietenilor și colegilor care și-au rupt din timpul lor pentru a se interesa de mine”, a transmis și Florance Tarbă, asistenta care ne-a dovedit tuturor ce înseamnă ca, mai întâi de toate, să fim oameni, să vorbim unii cu alții și nu unii despre alții.

Ne facem bine când facem bine!

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial