9 mai 2024
La Moreni se fură din case, la Fieni se şparlesc bicicletele!

La Moreni se fură din case, la Fieni se şparlesc bicicletele!

Acţionând cu operativitate, poliţiştii au identificat şi reţinut autorii unui furt, imediat după comiterea acestuia

În ziua de 11 ianuarie 2012, lucrătorii Poliţiei Oraşului Moreni au fost sesizaţi de D.C., din localitate, că în noaptea de 10/11 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa , de unde au sustras mai multe bunuri şi suma de 1500 lei.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat autorii în persoana numiţilor P.A., de 23 de ani, din comuna I.L. Caragiale, B.A., de 19 ani şi R.M., de 14 ani, ambii din municipiul Moreni, stabilindu-se că în seara de 10 ianuarie a.c., aceştia au pătruns prin efracţie în locuinţa părţii vătămate D.C., de unde au sustras bunuri şi bani. Bunurile şi valorile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Numiţii P.A. şi B.A. au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, minorul R.M., fiind cercetat în stare de libertate.

• Poliţiştii din cadru Poliţiei Oraşului Fieni au identificat autorii a cinci furturi de biciclete, comise în perioada noiembrie –decembrie 2011

Lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au documentat activitatea infracţională a numiţilor A.R., de 17 ani, din oraşul Pucioasa şi V.I, de 19 ani, din oraşul Fieni, care în perioada noiembrie –decembrie 2011 au comis un număr de cinci furturi de biciclete din scările de bloc. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţilor vătămate.

În cauză, faţă de cei doi tineri se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial