2 mai 2024

La Găeşti NU te tocmeşti! Cine încalcă legea dă cu subsemnatul!

www.mariusbuga.ro_images_aiorga2INFRACŢIUNI CONTRA SIGURANŢEI CIRCULAŢIEI PE DRUMURILE PUBLICE

Surprinşi la volanul unor vehicule, deşi nu posedau permise de conducere

Poliţiştii găeşteni, în timp ce desfăşurau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier, au oprit un autovehicul, condus de numitul G.C., de 37 de ani, din localitatea Vişina.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul nu era înmatriculat.

Un tânăr, de 29 de ani, a fost depistat pe raza localităţii Vişina la volanul unui autoturism, deşi nu deţinea permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari l-au descoperit pe numitul L.F., de 21 de ani, din comuna Lunguleţu în timp ce se deplasa pe DN7, pe raza localităţii Slobozia-Moară, cu o autoutilitară, deşi nu poseda permis de conducere.

Pe numele celor trei bărbaţi, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat”.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial