27 aprilie 2024
La beție: Un tânăr din Valea Lungă i-a incendiat grajdul unei femei din sat. Ce au decis polițiștii

La beție: Un tânăr din Valea Lungă i-a incendiat grajdul unei femei din sat. Ce au decis polițiștii

Un tânăr din comuna Valea Lungă i-a incendiat grajdul unei femei din sat.

Păgubita s-a plâns polițiștilor, iar aceștia au decis să îl rețină pe cel vizat.

Magistrații au decis ulterior ca tânărul să fie cercetat sub control judiciar.

”În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, față de un bărbat de 21 de ani, din comuna Valea Lungă, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Ulterior, în urma prezentării în fața magistraților, pe numele bărbatului a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, fiind bănuit că, în cursul serii de 27 septembrie a.c., pe fondul consumului de alcool, ar fi dat foc unui grajd ce aparține unei femei de 54 de ani, din Valea Lungă.

Focul a fost lichidat la scurt timp, fără a fi nevoie de intervenția pompierilor.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, anunță IPJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial