1 mai 2024

Jandarmii francezi, în România

BULETIN INFORMATIV

Ochiuri, 07.08.2013

Vizita ofiţerului de legătură din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, desemnat recent pe lângă Jandarmeria Română.

Miercuri, 07 august a.c. între orele 09.00-12.00, jandarmii din cadrul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri au avut onoarea de a avea ca oaspete pe domnul maior Patrick CASTAING – din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, în calitate de ofiţer de legătură desemnat recent pe lângă Jandarmeria Română.
Vizita domnului maior Patrick CASTAING în cadrul centrului se înscrie în contextul bunei colaborări dintre Jandarmeria Naţională Franceză şi Jandarmeria Română, marcată simbolic, în data de 07.06.2007, prin ceremonialul de înfrăţire dintre Centrul de Antrenament al Forţelor Jandarmeriei Naţionale Franceze Saint Astier şi Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.
Cu acest prilej, domnul maior Constantin Teodor CERNAT – comandantul Centrului, a expus misiunile şi activităţile pe care le desfăşoară personalul Centrului, a prezentat spaţiile de lucru şi cazare, corpul de instructori, rezultatele obţinute în cei 8 ani de existenţă, precum şi proiectele de viitor.
Din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române la această activitate au participat domnul general de brigadă dr. Alexandru Ioan GIURGIU, adjunct al inspectorului general, însoţit de locotenent Cristina POTAMIAN, ofiţer specialist în relaţii internaţionale din Inspectoratuli General al Jandarmeriei Române.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial