19 aprilie 2024
Ce s-au mai distrat copiii alături de jandarmii dâmboviţeni!

Ce s-au mai distrat copiii alături de jandarmii dâmboviţeni!

jandPeste 400 de elevi însoțiți de cadre didactice de la unități școlare din municipiul Târgovişte, Doicești și Vlădeni au răspuns invitaţiei Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa, iar astăzi, 19 aprilie a.c., au păşit pentru prima dată într-o unitate militară, participând la “Ziua Porţilor Deschise”, acţiune înscrisă în programul educațional Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Timizi la prima vedere, copiii nu au stat prea mult timp deoparte şi, animaţi de curiozitatea specifică vârstei, au adresat întrebări cu privire la activitatea jandarmilor şi au privit cu entuziasm tehnica şi autospecialele din dotarea Jandarmeriei.

După ce au vizitat atelierele de pe platoul unităţii cu echipamente speciale folosite de jandarmii montani în misiuni de salvare, materialele specifice de protecție și intervenție, ținuta militară şi mijloacele auto, toţi s-au îndreptat către baza sportivă a inspectoratului.

Aici, micuţii oaspeţi au urmărit exerciții demonstrative de autoapărare prezentate de luptătorii jandarmi, precum şi exerciţii demonstrative cu câinii de serviciu.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

8 14 10 3

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial