4 mai 2024
Jandarmii dâmbovițeni donează sânge

Jandarmii dâmbovițeni donează sânge

COMUNICAT DE PRESĂ

“Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!”

Joi, 2 noiembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa (IJJ Dâmboviţa) a debutat o nouă ediţie a campaniei de donare de sânge “Salvează o viaţă alături de jandarmii dâmboviţeni! Donează sânge!” 

Activitatea la care vor participa jandarmi dâmboviţeni și personal civil se va desfăşura în zilele de 2 și 3 noiembrie a.c., atât la sediul IJJ Dâmboviţa, cât şi la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa, cu sprijinul de specialitate al personalului medical.

Această campanie umanitară are ca scop conştientizarea importanței donării de sânge şi completarea stocului sanguin local, în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România.

În ultimii 6 ani, când s-au desfășurat mai multe sesiuni de donare de sânge inițiate la nivel local, dar și în parteneriat cu Patriarhia Română, peste 750 de jandarmi și cetățeni voluntari au dat dovadă de solidaritate față de semeni și au conștientizat faptul că prin sângele donat pot contribui la salvarea mai multor vieți omenești.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial