27 aprilie 2024
Jandarmii dâmbovițeni au donat sânge pentru oamenii aflați în suferință

Jandarmii dâmbovițeni au donat sânge pentru oamenii aflați în suferință

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii dâmbovițeni au donat sânge pentru oamenii aflați în suferință

Jandarmii dâmbovițeni s-au alăturat campaniei umanitare de donare de sânge inițiată, la nivel național, de Jandarmeria Română și s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița pentru a dona sânge.
Activitatea se desfășoară în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România și în scopul conştientizării cetățenilor asupra importanței și beneficiilor donării de sânge, precum şi pentru completarea stocului sanguin local.
Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița în colaborare cu personalul medical al centrului organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.
Şi în anii precedenţi, jandarmii dâmbovițeni s-au implicat în activităţi de donare de sânge în cadrul campaniei “Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!”, astfel încât la nivel instituţional acest gest a devenit o tradiţie, numai în ultimii 3 ani fiind donată o cantitate de peste 150 litri de sânge.
Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile dâmboviţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor oamenilor aflați în suferință.
Acțiunea de donare de sânge va continua și astăzi, 16 martie a.c., la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial