4 mai 2024
Doi şoferi au dat de necaz după ce au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest

Doi şoferi au dat de necaz după ce au fost testaţi de poliţişti cu aparatul etilotest

Cercetați pentru conducerea unor autovehicule sub influența alcoolului

Pe drumul național 72, în localitatea Șuța Olteni, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Raciu.

Polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, bărbatul prezentând o alcoolemie cu o valoare peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier produs în localitatea Movila.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Nucet, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, ar fi condus un autoturism, în localitatea Movila, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

Evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o alcoolemie cu o valorea peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial