3 mai 2024
Jandarmii dâmbovițeni, acțiune de prevenire la Colegiul Vladimir Streinu din Găești

Jandarmii dâmbovițeni, acțiune de prevenire la Colegiul Vladimir Streinu din Găești

COMUNICAT DE PRESĂ

Jandarmii dâmbovițeni în acțiune de prevenire pentru siguranța elevilor

Un comportament adecvat la școală, un limbaj corespunzător și un grup de prieteni potrivit – sunt doar trei dintre aspectele aduse în discuție de jandarmii dâmbovițeni pe timpul unei acțiuni informativ-preventive ce a avut loc la Colegiul Național “Vladimir Streinu” din Găești.

Jandarmii le-au vorbit elevilor despre delincvența juvenilă și le-au dat exemple de fapte comise de adolescenții care nu au conștientizat repercusiunile și nici gravitatea acestora, pornind de la contravenții și până la acțiuni mai grave, de natură penală.

Aceștia i-au încurajat să comunice mai mult, atât în grupul de prieteni, cât și în familie, astfel încât să găsească o soluție atunci când întâmpină o problemă.

Datorită modului interactiv în care s-a desfășurat, acțiunea de informare și prevenire s-a bucurat de aprecierea cadrelor didactice și de atenția elevilor participanți.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul proiectului caritabil interjudețean “Festival – Târgul Primăverii” găzduit de instituția școlară, iar la aceasta au pariticipat pe lângă jandarmii dâmbovițeni și reprezentanți ai Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița și Penitenciarului Găești.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial