3 mai 2024
JAF LA HULUBEŞTI! Hoţii au dat atacul în casa consilierului primarului! Au furat muniţie şi aur!

JAF LA HULUBEŞTI! Hoţii au dat atacul în casa consilierului primarului! Au furat muniţie şi aur!

Jaf in comuna Hulubesti! O cutie plina cu aur si cartuse de pusca a fost furata din casa consilierului primarului. Omul banuieste ca atacatorul este chiar o ruda de-a sa si asta din cauza ca n-a gasit nicio urma de fortare a usii sau a geamurilor. S-a intrat cu cheie potrivita, spune pagubitul, convins ca in primavara cumnatul fiului sau i-a facut o copie dupa cheile de la casa.

Papagalul a dat alarma!

“Avem un papagal care era foarte agitat. Spre surprinderea noastra ne-am trezit ca agitatia era practic reala. Cineva patrunsese in casa. Cine, nu se stie. A disparut in jur de 130 de grame de aur si in jur de 115-117 cartuse de vanatoare, calibrul 12”, a declarat pentru mariusbuga.ro Ion Petre, proprietarul pagubit. Omul este consilierul personal al primarului din Hulubesti. Familia Petre are un magazin satesc. Cei doi soti plecasera la munca dis de dimineata, la 6. Cand s-au intors dupa cateva ore si-au dat seama ca s-a intamplat ceva rau.

Faptasul este un apropiat?!

“Am vazut ca nu mai exista cutia cu armament si cu aur. Banuiti sa fie un apropiat? Banuiesc ca este un apropiat de-al nostru din cauza ca nu am gasit nicio usa fortata, niciun geam deschis, s-a intrat cu chei potrivite”, ne-a povestit Elena Petre, sotia pagubitului.

Pe urmele infractorului

“Am fost sesizati prin sistemul de urgenta 112 ca o locuinta din com Hulubesti a fost sparta. In acest moment politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii autorului”, ne-a precizat comisarul sef Alexandru Iorga, seful Politiei Gaesti. Politistii l-au dat in urmarire pe principalul suspect, dar nu exclud si varianta ca alte persoane sa fi dat atacul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial