25 aprilie 2024

Iubita şi prietenii sportivului găsit mort în maşină, la Pucioasa – “Nu se droga!”

spor2Moarte cu multe semne de întrebare, la Pucioasa. Un sportiv în vârstă de 27 de ani a fost găsit fără suflare în maşina lui.

spor4Poliţiştii spun că i-au descoperit în buzunarul de la geacă doi muguri de canabis, însă apropiaţii susţin cu tărie că nu era consumator de droguri. Deocamdată, nici medicilor nu le este clar din ce cauză a decedat.

spor7Un trecător a observat în noaptea de joi spre vineri, că tânărul, care se afla în maşină, nu mişca şi a realizat că i s-a întâmplat ceva rău. Aşa că a sunat la 112 şi a cerut ajutorul celor de la ambulanţă. Un echipaj l-a dus pe bărbat la spitalul orăşenesc din Pucioasa, dar era prea târziu.

spor5Dr. Daniel Cioroba, directorul medical al Spitalului Orăşenesc Pucioasa: „A fost adus în stop cardio-respirator, cu linie izolelectrică pe înregistrarea EKG. Din păcate, manevrele de resusictare nu au putut ajuta cu nimic.”

spor6Bărbatul, fost fotbalist, locuia în Brăneşti. Joi seară i-a spus iubitei că merge în oraş cu nişte prieteni. În timpul cercetărilor, criminaliştii au descoperit doi muguri de cannabis în buzunarul lui.

spor1Renata, iubita sportivului decedat: „Ținea foarte mult la prieteni, tocmai de aceea a şi ieşit cu ei, ca în fiecare zi. A ieşit să se plimbe, când a plecat de acasă a plecat singur. El a fost fotbalist, sportiv, a avut o viaţă sănătoasă.”

Apropiaţii spun însă că tânărul s-a plâns în trecut că îl deranjează inima, dar nu a mers la doctor.

Prietena sportivului:Un şoc din care nu putem să ne revenim. Suferinţe, nu, avea probleme cu inima, a făcut stop cardiac. Nu este vorba de absolut niciun drog.”

sporPrieten: „Un băiat foarte bun, deosebit.”

Prieten: „Un adevărat prieten în tot, cu toată lumea.”

spor3Anchetatorii au cerut analize amănunţite pentru a vedea dacă într-adevăr tânărul consumase droguri sau dacă moartea i-a fost provocată de afecţiuni medicale nediagnosticate.

Familia şi prietenii sportivului spun că acesta nu obişnuia să consume droguri şi nu îşi explică de ce poliţiştii au găsit asupra lui doi muguri de cannabis. Cadavrul a fost dus la serviciul de medicină legală, unde medicii îi vor face autopsia şi vor stabili cu exactitate ce i-a provocat moartea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial