18 mai 2024

IPJ Dâmbovița, pregătiri speciale pentru 1 decembrie!

www.mariusbuga.ro_images_1decManifestările ocazionate de Ziua Naţională a României, în siguranţă !

 

Colectivul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa va asigura măsurile de ordine necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor dedicate sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.

 

Pe raza judeţului, vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii prilejuite de depuneri de coroane de flori la Monumentele Eroilor Neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri şi o paradă militară, activităţi la care se preconizează participarea unui public numeros.

 

Poliţia  rutieră dâmboviţeană  va  avea o prezenţă stradală activă, acţionând pentru fluidizarea traficului şi prevenirea evenimentelor rutiere.

 

Structurile de ordine publică vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestei sărbători.

Poliţiştii de la transporturi vor intensifica activităţile de patrulare în staţiile de cale ferată şi pe trenurile de călători pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă şi a celor contra patrimoniului.

Efectivele specializate în investigaţii criminale vor fi la datorie, desfăşurând activităţi specific pentru prevenirea infracţiunilor judiciare stradale.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa urează tuturor cetăţenilor “ LA MULŢI ANI ! “  de Ziua Naţională a României.

 

 

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial