20 aprilie 2024
Investiție de 60 de milioane de euro, la Niculești! Se va amenaja unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa!

Investiție de 60 de milioane de euro, la Niculești! Se va amenaja unul dintre cele mai mari terenuri de golf din Europa!

”𝐔𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐦𝐚𝐫𝐢 𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐠𝐨𝐥𝐟 𝐝𝐢𝐧 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐬𝐞 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐣𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐬̦𝐭𝐢! 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟔𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐮𝐫𝐨!

✅ La invitația dezvoltatorului acestui proiect și a primarului comunei Niculești, Dorinel Soare, am participat la înâlnirea în care au fost făcute publice toate detaliile acestui proiect, care va așeza #𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚 𝐩𝐞 𝐡𝐚𝐫𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐠𝐨𝐥𝐟𝐮𝐥𝐮𝐢.

✅ Așadar, la Niculești, vom avea:

📍 Suprafață dezvoltată, 72,4 ha;📍 Teren de golf, 18 trasee – championship size, Academie de Golf;📍 Country Club: clubhouse, restaurante, piscine, centru de wellness, hotel, sală de evenimente, terenuri de sport și locuri de joacă; 📍 Peste 170 de vile individuale;📍 Peste 100 de apartamente.

✅ Astfel de investiții arată că județul nostru și comunitățile locale sunt pregătite să răspundă nevoilor tuturor investitorilor. Suntem un partener de încredere și dăm dovadă de deschidere în ceea ce privește acordarea de sprijin celor care vin să construiască și să dezvolte în Dâmbovița. Toate acestea echivalează cu crearea de noi #locuri de muncă și #apariția unor #afaceri_locale conexe acestui sport. Felicitări!”, a transmis Cornel Ștefan, președinte al CJ Dâmbovița.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial