3 mai 2024

Inundațiile NU ne dau pace! Specialiștii ISU Dâmbovița, pe teren!

rascaeÎn urma precipitaţiilor abundente căzute în ultima perioadă în judeţul Dâmboviţa, un echipaj de intervenţie cu o motopompă de la Detaşamentul Găeşti a fost solicitat şi intervine pentru evacuarea apei de pe strada Aurel Vlaicu din oraşul Găeşti.

Ofiţeri şi subofiţeri din cadrul I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa, aflaţi în teren, monitorizează zonele vulnerabile la inundaţii, subunităţile inspectoratului fiind pregătite în orice moment pentru a acţiona în vederea limitării şi eliminării efectelor produse de de fenomenele meteorologice periculoase ce s-au produs sau care se pot produce în această perioadă.

Situaţia din judeţ este monitorizată permanent de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin Secretariatul Tehnic Permanent asigurat de I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa, pentru a fi în măsură să intervină operativ acolo unde situaţia o impune.

*    *    *

         Si astăzi, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență,  populaţia afectată de inundaţii din localitatea Dâmbovicioara  – comuna Braniştea va primi apă potabilă. Această acţiune de transport şi distribuire a apei potabile este condusă şi coordonată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, prin Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa. Transportul apei potabile se face cu o cisternă de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, la distribuirea apei către populaţie, pe lângă jandarmi participând şi cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial