27 aprilie 2024

Costeștii din Vale – Racordat ILEGAL la rețeaua electrică!

img694.imageshack.us_img694_3739_stalp1O persoană care avea imobilul racordat ilegal la reţeaua de energie electrică a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe raza localităţii Merișu.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Costeștii din Vale, sat Merișu. În urma acţiunii a fost depistat un bărbat care sustrăgea energie electrică prin folosirea unei instalaţii artizanale racordată la reţeaua electrică stradală, fără a fi înregistrată şi achitată la societatea de distribuţie a energiei electrice.

***

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de comiterea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea de energie electrică, actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

 

        

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

 

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial