25 aprilie 2024
Intervenţii de FOC! A sunat telefonul încontinuu la 112!

Intervenţii de FOC! A sunat telefonul încontinuu la 112!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Marţi – 06 martie, la ora 09:44, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit la o ardere necontrolată, la ghena unui bloc situat pe pe B-dul Mircea cel Bătrân din mun.Târgovişte, unde au ars hârtii şi resturi menajere;

• Miercuri – 07 martie, la ora 01:20, pompierii de la Garda Corneşti au intervenit pe DN-1A, pe raza localităţii Butimanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Un scurtcircuit electric provocat de un cablu electric neizolat corespunzător, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Autoturismul a ars în totalitate;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 16 solicitări.

Echipajele SMURD au intervenit astfel: SMURD Târgoviște la 7(şapte) solicitări, SMURD Titu la 6(şase) solicitări şi SMURD Găeşti la 3(trei) solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, afecţiuni respiratorii, halenă alcoolică, dureri lombare şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial