26 aprilie 2024

Inspectorii ISU Dâmboviţa, 13 controale pe linia prevenirii incendiilor

isudbAcţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale I.S.U. “Basarab I” Dâmboviţa

În perioada 24 aprilie – 01 mai 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate să intervină la următoarele evenimente: 4 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere), 4 incendii de vegetaţie, 5 acţiuni pentru asigurare zonă, 2 acţiuni pentru asistenţa persoanelor, 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (salvare animal) şi 1 acţiune de evacuare a apei din gospodăriile populaţiei.

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate să intervină în această perioadă la 142 cazuri medicale.

* * *

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, următoarele activităţi preventive: 13 controale pe linia prevenirii incendiilor (din care 6 la unităţi de turism din judeţ) şi3 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 15 sancţiuni contravenţionale principale. Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Cu ocazia controalelor executate în această minivacanţă la unităţile de turism, inspectorii de prevenire au efectuat şi activităţi de informare preventivă atât cu personalul operatorilor economici, cât şi cu turiştii, distribuindu-le diverse materiale informative cu recomandări preventive.

În data de 25.04.2017, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa (sediu şi subuniţăţi de intervenţie) a fost efectuat un exerciţiu de testare a creşterii capacităţii operaţionale, în cadrul căruia tot personalul inspectoratului s-a prezentat la serviciu şi a executat diverse misiuni.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

AL I.S.U. „BASARAB I” DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial