2 mai 2024

Înşelătorie la Şotânga! Ce a păţit un bărbat care a vrut să îşi repare acoperişul casei

reparatii-acoperisuri-acoperisuriPoliţia dâmboviţeană atrage atenţia cetăţenilor:

Fiţi prudenţi! În situaţia în care decideţi să executaţi lucrări de reparaţii la locuinţă nu angajaţi zilieri. Nu vă bucuraţi de preţul scăzut pe care aceştia vi-l pot oferi!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Șotânga au fost sesizaţi că un bărbat din localitate ar fi fost înşelat cu 5.000 de lei.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în ziua de 12 februarie a.c., mai multe persoane s-ar fi prezentat la domiciliul părţii vătămate şi i-ar fi prezentat o ofertă privind înlocuirea acoperişului, costul lucrărilor fiind de 15.000 de lei.

În urma înţelegerii verbale cu proprietarul locuinţei, cei în cauză ar fi demarat lucrările şi ar fi solicitat o sumă mai mare decât cea convenită iniţial, respectiv 20.000 de lei, pe care partea vătămată a achitat-o integral.

Ulterior, aceștia ar mai fi cerut 5.000 de lei în vederea finalizării lucrărilor, bani pe care proprietarul nu i-a mai plătit, bănuiţii plecând fără să încheie lucrările.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, în vederea identificării principalilor bănuiți și recuperării prejudiciului.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial