28 aprilie 2024
Infractorii au dat iama-n supermarketurile dâmboviţene! N-o să-ţi vină să crezi cu ce au plecat acasă!

Infractorii au dat iama-n supermarketurile dâmboviţene! N-o să-ţi vină să crezi cu ce au plecat acasă!

Poliţia a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 că o persoană necunoscută a sustras din incinta unui supermarket din Moreni un cărucior cu produse alimentare. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au identificat autorul în persoana unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Bucureşti, asupra căruia au fost găsite bunurile sustrase, în valoare totală de 4 600 lei. Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul este autorul altor două infracţiuni de furt comise pe raza municipiului Bucureşti. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

• În jurul orei 19:00, lucrătorii Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi de L.M., agent de pază în cadrul unei societăţi comerciale, că o persoană de sex femeiesc a sustras mai multe bunuri de pe rafturile de prezentare ale societăţii. Poliţiştii au procedat la identificarea acesteia în persoana numitei D;G., de 43 de ani, din municipiul Târgovişte, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 43 de lei. Pe numele femeii, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

• De asemenea, în jurul orelor 16:00, G.S., din oraşul Găeşti, a sesizat că numitul S.I., de 52 de ani, din localitate, a sustras din incinta unei societăţi comerciale mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 23 de lei. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial