24 mai 2024
Informare privind funcționarea unităților de învățământ din județul Dâmbovița, începând cu data de 28 februarie

Informare privind funcționarea unităților de învățământ din județul Dâmbovița, începând cu data de 28 februarie

Informare privind funcționarea unităților de învățământ din județul Dâmbovița, începând cu data de 28 februarie 2022

În conformitate cu prevederile Ordinului ministrului educației și al ministrului sănătății nr. 5338/2015/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, începând cu data de 28 februarie 2022, toate unitățile de învățământ din județul Dâmbovița funcționează cu prezență fizică, prin raportare la rata de ocupare la nivel județean a paturilor de spital destinate îngrijirii pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2, ziua de referință joi, 24 februarie 2022 (27.17%).

În ultima perioadă numărul de infectări cu SARS-CoV2 în mediul școlar a continuat să scadă, toate unitățile de învățământ funcționând cu prezență fizică.

În rândul preșcolarilor/elevilor au fost confirmate 29 de cazuri pozitive, iar în rândul personalului 11 cazuri.

Trendul descendent al evoluției situației epidemiologice se poate remarca și în graficul de mai jos: Situația actualizată zilnic a funcționării unităților de învățământ este publicată pe site-ul oficial al inspectoratului școlar, la secțiunea Funcționarea unităților de învățământ http://www.isj-db.ro/functionarea-unitatilor-de-invatamant

Inspector școlar general,

Prof. Cătălina HOMEGHIU

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial