20 aprilie 2024
“Încurajăm elevii să se vaccineze, iar pe părinți sau tutori legali să își dea consimțământul ca aceștia să primească serul!”

“Încurajăm elevii să se vaccineze, iar pe părinți sau tutori legali să își dea consimțământul ca aceștia să primească serul!”

Comunicat de presă

"Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița, unica structură de reprezentare a elevilor din județ, susține maratonul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2!

Pandemia de Coronavirus ne-a afectat pe toți în ultimul an și jumătate, iar faptul că populația se poate vaccina de la o vârstă atât de fragedă este mai mult decât o veste bună. Oamenii capabili să ne asigure că vaccinul este benefic pentru întreaga lume, nu ezită să ne îndemne să folosim unica armă pe care o avem împotriva virusului. Fiind o substanță cu risc infim asupra sănătății, suntem asigurați că minorii nu sunt expuși niciunui fel de pericol. Dimpotrivă, vor fi protejați de virus în situația nefericită de a fi expuși infectării.

De asemenea, noi, conducerea Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița, ne-am vaccinat împotriva COVID-19, în afară de cei care nu au împlinit încă vârsta de 16 ani, dar care își vor administra dozele, începând cu perioada maratonului.

Încurajăm elevii să se vaccineze, iar pe părinți sau tutori legali să își dea consimțământul ca aceștia să primească serul!", a declarat președintele Consiliului Județean al Elevilor Dâmbovița, Bogdan Isbășescu.
fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial