18 mai 2024

INCONȘTIENȚI! S-au urcat la volan deși NU au permise de conducere!

fpietCercetați de polițiști pentru comiterea de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

Poliţişţii rutieri au depistat trei bărbaţi în timp ce conduceau autoturisme pe raza județului, deşi nu posedau permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest, unul dintre aceștia a prezentat o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

De asemenea, tot pe fondul consumului de alcool, un conducător auto de 55 de ani, din Dragodana, în timp ce se deplasa pe DN 72, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit de un gard.

Cel în cauză nu a suferit vătămări, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele lor, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care se află sub influenţa alcoolului, respectiv conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o care nu posedă permis de conducere.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial