24 aprilie 2024
Incident șocant! Elevă bătută și umilită de două individe! Cum au obligat-o să îngenuncheze și să le pupe mâna!

Incident șocant! Elevă bătută și umilită de două individe! Cum au obligat-o să îngenuncheze și să le pupe mâna!

61891206.jpgNou incident socant care are in prim plan elevi din Romania. O adolescenta din Ploiesti este batuta de catre alte doua fete iar scenele au fost surprinse de martori.

Pe filmare se vede cum agresoarele o lovesc in mod repetat pe victima iar apoi un tanar o stropeste pe aceasta din urma cu apa. Fetei i se cere sa ingenuncheze si sa pupe mana batauselor, relateaza observatorulph.ro.

Scena a fost filmata cu telefonul mobil de o alta persoana si ar fi avut loc in cartierul ploiestean Malu Rosu. Se pare ca batausele sunt colege de scoala cu victima.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat pentru News.ro ca politistii au deschis dosar de cercetare pentru loviri sau alte violente, amenintare si tulburarea ordinii si linistii publice, in cazul a doua adolescente de 15 ani, una din Ploiesti si cealalta din localitatea Blejoi, care apar in inregistrare agresand si umilind o alta fata.

Ea a precizat ca cele trei fete care apar in inregistrarea postata pe Facebook au fost identificate, iar pana acum au fost gasite doua dintre ele, respectiv victima, de 14 ani, din Ploiesti, si una dintre agresoare, de 15 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial