28 martie 2024
Incendiu lângă sediul AJOFM Dâmboviţa! Un automat de cafea a luat foc!

Incendiu lângă sediul AJOFM Dâmboviţa! Un automat de cafea a luat foc!

foc-automatComunicat de presă

În data de 13.01.2017, ora 3.45, polițiștii locali aflați în serviciu, în cadrul Centrului de Monitorizare și Supraveghere video a Municipiului Târgoviște, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu, lângă sediul A.J.O.F.M. Dâmbovița, a izbucnit un incendiu la un aparat de cafea stradal.

Imediat au fost alertate echipajele din teren ale Poliției Locale, care au acționat în timp operativ cu extinctoarele din dotare pentru izolarea și stingerea incendiului, întrucât în apropierea aparatului incendiat se aflau autoturisme parcate.

Totodată, au fost solicitate forțe ale I.S.U. Dâmbovița, care s-au deplasat la fața locului, în vederea acordării sprijinului necesar în stingerea incendiului și stabilirii cauzelor producerii acestuia.

Din fericire, datorită operativității cu care forțele au acționat, nu au fost înregistrate alte pagube materiale, fiind anunțați atât reprezentanții societății comerciale deținătoare a aparatului de cafea, cât și cei ai A.J.O.F.M. Dâmbovița.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial