29 martie 2024
Încă un trofeu la Târgoviște? De ce echipa de volei feminin speră la titlu?

Încă un trofeu la Târgoviște? De ce echipa de volei feminin speră la titlu?

Voleiul a reprezentat întotdeauna un sport care a născut pasiuni la Târgoviște. Deși nu a generat entuziasm precum fotbalul sau baschetul, voleiul a reușit să îi atragă pe târgovișteni la sală și chiar să le ofere o mulțime de satisfacții. În acest sezon al Diviziei A1 la volei feminin, echipa de lângă Turnul Chindiei păstrează șanse bune la titlu. Sezonul de primăvară este unul care se anunță a fi extrem de echilibrat, mai ales după rezultatul derby-ului din ultima etapă a anului 2021. 

Antrenată de italianul Giovanni Caprara, echipa din Târgoviște își propune să își apere titlul câștigat în primăvara anului trecut, însă va avea o misiune dificilă, deoarece rivală îi este puternica formație Volei Alba Blaj. Cu toate acestea, speranțele târgoviștencelor sunt cât se poate de justificate. Iată de ce CSM Târgoviște poate câștiga din nou campionatul. 

Iarnă la doar -2 puncte în spatele Volei Alba Blaj

Victoria directă, cheia către revenire

Turul sezonului a fost unul foarte bun pentru echipa din Târgoviște, însă cele opt victorii și doar două înfrângeri înregistrate înaintea ultimei etape nu au fost suficiente pentru ocuparea primului loc. Asta deoarece rivalele de la Volei Alba Blaj au avut un parcurs absolut impecabil, cu 10 victorii din tot atâtea partide disputate. Campioana en-titre se vedea, astfel, pusă în situația de a nu ști dacă își va putea apăra trofeul. 

Ultima etapă a turului a adus, totuși, o gură proaspătă de oxigen pentru campioană. Echipa lui Caprara a reușit să o învingă clar pe rivala de la Alba Blaj, chiar la Târgoviște. A fost 3-0, la capătul celui mai bun meci reușit de târgoviștence în acest sezon. În aceste condiții, diferența dintre locul 1 și locul 2 s-a redus la doar trei puncte, iar returul se anunță a fi unul incendiar. 

Reușește CSM Târgoviște?

A doua parte a sezonului se anunță a fi incendiară, mai ales că la Târgoviște este cea mai puternică echipă de volei feminin din câte a avut vreodată orașul. Investițiile au dat roade în primăvara lui 2021, când formația a reușit să câștige titlul. Victoria din ultima etapă a turului ediției 2021-2022 a reușit să țină vii speranțele reeditării performanței. Jocul solid al echipei, experiența jucătoarelor și calitatea antrenorului italian sunt argumente solide în favoarea formației din Târgoviște, care își propune un parcurs perfect în a doua jumătate a sezonului. Cu victorii pe linie, inclusiv în meciul retur cu Alba Blaj, ar asigura încă un titlu. 

Dacă ai încredere în calitățile echipei fanion a orașului, poți alege să profiți cu ajutorul celor mai avantajoase pariuri sportive pe meciurile de volei. În oferta Sportingbet.ro ai ocazia să descoperi evenimente foarte atractive și cote excelente, din lumea voleiului feminin românesc.

Valoarea și statutul de forță a campionatului sunt argumentele principale prin care CSM Târgoviște poate spera în continuare la un nou titlu. Fiecare meci din retur va fi unul pe care formația dâmbovițeană va lupta să îl câștige, iar suporterii pot profita și ei de succesele echipei. 

Sursa foto: Pixabay.com

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial