2 mai 2024
IMAGINILE DURERII. A plâns şi cerul la înmormântarea celor doi tineri din Vişina, găsiţi fără viaţă în maşină

IMAGINILE DURERII. A plâns şi cerul la înmormântarea celor doi tineri din Vişina, găsiţi fără viaţă în maşină

inmv3A venit si ziua cea mai grea a despartirii pentru apropiatii celor doi tineri, de 21 respectiv 23 de ani, din Visina, gasiti morti, in urma cu cateva zile, intr-o masina in judetul Salaj.

inmvParintii si bunicii lui Daniel si ai lui Cristi sunt impietriti de durere si se intreaba incontinuu cum de-a fost posibila aceasta tragedie.

inmv6Anchetatorii continua cercetarile in acest caz, dar necropsia a scos la iveala ca tinerii au murit intoxicati cu gazele de la motorul masinii.

inmv5Noxele n-au fost eliminate pe teava de esapament si au ajuns sub capota, din cauza unor fisuri aparute, se pare, la conductele de evacuare. Cei doi tineri lucrau la o agentie de pariuri din Capitala si se aflau in delegatie, cu sarcina de a promova firma prin tara.

inmv4Apropiatii lui Daniel Negut nu-si pot opri lacrimile de atata durere. Tanarul a fost pasager in masina mortii. Colegul sau, care conducea, obosise si au hotarat sa traga pe dreapta. Au lasat motorul pornit si nu s-au mai trezit din ultimul lor somn.

inmv2Familia a presarat pe ultimul drum al lui Cristi sute de petale de trandafir. Tanarul avea numai 23 de ani si multe planuri de realizat. Ai lui spun ca vor avea sarbatori negre si ca fara el nimic nu va mai fi la fel.

inmv1Cei doi tineri au fost inmormantati in cimitirul din satul natal. Cel de-al treilea, care se afla si el in masina, pe bancheta din spate, a scapat cu viata. A fost resuscitat de medici si a ramas internat in spitalul din Salaj.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial