29 martie 2024
Carambol pe DN 71, la Doiceşti! Unde a dus graba unei şoferiţe de 33 de ani

Carambol pe DN 71, la Doiceşti! Unde a dus graba unei şoferiţe de 33 de ani

carm5Carambol pe Drumul Naţional 71, care duce de la Târgovişte spre Sinaia. Trei maşini au fost grav avariate după ce o şoferiţă grăbită a virat la stânga fără să se asigure.

carm6În urma accidentului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale. Şi alte două persoane, pasagere în cealaltă maşină, au fost rănite, dar au refuzat să fie duse la spital.

carm4Accidentul s-a petrecut în localitatea Doicești. Şoferul, de 41 de ani, venea dinspre Pucioasa şi se îndrepta spre Târgovişte când la un moment dat o maşină, condusă de o femeie de 33 de ani, care venea din sens opus a virat brusc înaintea sa.

carm8„A vrut să facă stânga, fără să se asigure, era coloana de maşini, nu mă vedea pe mine, dar era o grămadă de maşini… şi în spate şi în faţă…a intrat direct, ce să forţeze…”, spune şoferul maşinii avariate.

carm2În urma impactului, maşina femeii a fost proiectată într-un alt autoturism parcat pe marginea drumului.

carm1Şoferiţa în vârstă de 33 de ani s-a rănit la cap, a fost preluată de un echipaj de la ambulanţa şi transportată la spitalul din Târgovişte. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele ei, pentru vătămare corporală din culpă.

carm7„Mi-a trimis un mesaj mai devreme şi mi-a spus că mai are un pic de muncă şi vine acasă. S-a oprit aici să ia un pepene, să facă stânga şi a lovit-o. A cui e e vina? Cred că a soţiei mele, că nu s-a asigurat, da”, spune soţul ei

carm3Alte două femei, pasagere în maşină care circulă regulamentar au suferit răni uşoare, dar au refuzat transportul la spital.

caramSursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial