19 aprilie 2024
Imagini şocante! Patronul unui bar din Dâmbovița a fost snopit în bătaie de doi clienți. Camerele de supraveghere au surprins răfuiala

Imagini şocante! Patronul unui bar din Dâmbovița a fost snopit în bătaie de doi clienți. Camerele de supraveghere au surprins răfuiala

Răfuială sângeroasă într-un bar din comuna Corbii Mari, județul Dâmbovița. Patronul localului, un bărbat de 36 de ani, a fost snopit în bătaie de doi clienți.

La plecare, indivizii au furat din sertar toate încasările de peste zi. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din bar.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale localului, se vede cum unul dintre clienți vine să achite consumația, dar, după un schimb scurt de replici, dă buzna după tejghea și îl lovește pe barman. Un al doilea client sare și el la bătaie. Lovită cu pumnii și picioarele, victima se prăbusește.

Victima: “A venit pur și simpul peste mine în bar, m-au luat la pumni și picioare”.

Reporter: “Ce v-au reproșat?”

Victima: “Au zis că nu mai sunt ca înainte, familia lor, nu mai beau cu ei”.

Suspecții, un băiat de 16 ani și tatăl lui, de 40 de ani, veniseră cu niște prieteni în local, după ora închiderii și i-au cerut proprietarului să rămână, pentru ei, după program. De aici a pornit scandalul.

Soția victimei: “Dintr-odată s-au auzit țipete, urlete, ca și cum s-ar rupe scaune și mese. Am coborât repede, l-am găsit cu capul plecat, l-am ridicat, plin de sânge, îi curgea sânge din nas, din gură”.

Femeia a chemat ambulanța, iar victima a ajuns la spital pentru îngrijiri. Cei doi suspecți, tată și fiu, au fost repede identificați de polițiști și, pentru o noapte, au fost duși în arest.

IPJ Dâmbovița: “Cercetările sunt efectuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tâlhărie calificată”.

Medicii legiști au constatat că bărbatul bătut are nevoie de 10-11 zile de îngrijiri medicale. Cei doi agresori au fost reținuți de polițiști, însă magistrații au decis să fie cercetați sub control judiciar.

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial