4 mai 2024
Imagini ŞOCANTE, la Corbii Mari! A murit după ce i-a căzut un copac în cap! VIDEO

Imagini ŞOCANTE, la Corbii Mari! A murit după ce i-a căzut un copac în cap! VIDEO

mcopac6Un barbat in varsta de 80 de ani a murit dupa ce un copac, care abia fusese taiat de ginerele sau, s-a prabusit peste el.

Tragedia s-a petrecut sambata dupa-amiaza, in satul Grozavesti, comuna Corbii Mari.

mcopac3Proprietarul padurii spune ca cei doi erau la furat de lemne si ca veneau des acolo. mcopac2Ginerele batranului taiase un copac inalt de peste 15 metri si greu de aproape 300 de kilograme. Imediat dupa a auzit un tipat infiorator.

Martorii povestesc ca batranul se afla in caruta in momentul in care s-a intamplat nenorocirea. L-au avertizat sa plece cativa pasi mai incolo, insa nu i-a ascultat. Cateva clipe mai tarziu aveau sa-l gaseasca fara viata.

mcopac1Cand a venit era taiat, am incarcat caruta, i-am zis sa plece, n-a plecat, a mai pus doua lemne si pe urma a cazut ala“, a spus Marius Negreanu, ginerele victimei.

mcopacAm incarcat caruta si i-a zis sotul meu sa plecam si el n-a vrut sa plece, n-a vrut ca sa nu ma omoare pe mine calul, ca e calul nescos de mult din grajd“, a spus Mariana Negreanu, fiica victimei.

mcopac5Medicii de la ambulanta au ajuns cat au putut de repede in zona.

Am inceput procedurile de resuscitare, timp de 30 – 40 minute, fara rezultat…“, a spus Mihai Rizea, asistent pe Ambulanta Titu.

Cel mai revoltat este proprietarul padurii in care s-a petrecut tragedia.

E proprietatea mea aici, au venit, au furat, uite pluta, au taiat si pe ceilalti, au mai taiat si randul trecut doi, se poate vedea, i-am iertat si acum au venit la furat“, a spus proprietarul padurii, Mihai Gheorghe.

Rudele spun despre cel care s-a prapadit ca era foarte bolnav. Chiar ieri au chemat un preot sa-l impartaseasca. Destinul i-a fost insa altul.

mcopac4Zece zile am stat numai cu lumanarile langa el si l-am impartasit ieri, ca poate moare“, a spus Gherghina Stancu, sotia victimei.

Politistii cerceteaza cazul si urmeaza sa stabileasca daca barbatul mort si ginerele sau se fac vinovati de furt.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial