29 martie 2024
IMAGINI DURE! Camere de supraveghere – O femeie a fost la un pas de moarte, în centrul Găeştiului!

IMAGINI DURE! Camere de supraveghere – O femeie a fost la un pas de moarte, în centrul Găeştiului!

9A fost la o fracţiune de secundă de moarte, însă a reuşit să se salveze ca prin minune! O femeie care stătea la maşină de ocazie, chiar lângă trecerea de pietoni din dreptul sediului Poliţiei Găeşti, a avut zile! Ea a scăpat doar cu o sperietură groaznică, deşi putea fi victima unui accident de circulaţie provocat de neatenţia unui şofer care nu a acordat prioritate la intersecţia dintre DN Bucureşti – Piteşti şi drumul către Arsuri.

Pe camerele de luat vederi ale oraşului, se vede clar cum femeia, care stătea de minute bune nemişcată în acelaşi loc, reuşeşte în ultimul moment să se ferească de Loganul lovit în intersecţie, care ricoşase într-o maşină staţionată şi se îndrepta ameninţător chiar către ea. Dacă nu ar fi avut prezenţă de spirit, risca să fie strivită între maşină şi stâlpul din spate.

În maşina staţionată, lovită în lateral, se aflau o bunică şi nepotul ei, care au ajuns la spital, starea lor fiind însă bună.

Şoferul vinovat, cel care venea dinspre Arsuri şi nu s-a asigurat, a fost încolţit de pasagerii din Loganul alb, care circula regulamentar pe DN Bucureşti – Piteşti, iar femeia care a fost la o fracţiune de secundă de moarte se retrage pe trotuar, închinându-se, scrie Cronica de Găeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial