29 martie 2024
I.L.Caragiale – Demolau fosta unitate militară!

I.L.Caragiale – Demolau fosta unitate militară!

Patru bărbaţi, care sustrăgeau componente dintr-un imobil demolat de pe raza localităţii Ion Luca Caragiale, au fost surprinşi de jandarmii dâmboviţeni.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza comunei Ion Luca Caragiale, sat Ghirdoveni a depistat în curtea unei foste únităţi militare patru persoane care sustrăgeau materiale de construcţii.

În urma verificărilor efectuate de personalul jandarmeriei, s-a stabilit că bărbaţii cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, după ce au demolat o parte dintr-o clădire, au sustras aproximativ 500 de cărămizi şi 6 bucăţi de grindă din lemn.

Persoanele intenţionau să transporte bunurile sustrase, cu ajutorul unor atelaje hipo la propriile gospodării pentru a le utiliza în interes personal.

*** Jandarmii au întocmit celor în cauză acte de constatare, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”, actele urmând a fi înaintate instituţiei abilitate pentru continuarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

Cinci dâmboviţeni care intenţionau să sustragă cablu telefonic de pe raza localităţii Slobozia Moară au fost depistaţi de jandarmi.

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţilor Lunguleţu – Slobozia Moară, a depistat, pe câmpul din apropierea DN 7, la ieşirea din localitatea Slobozia Moară cinci bărbaţi cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 ani, în timp ce decopertau solul pentru a sustrage cablu de telecomunicaţii.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele de jandarmerie, a reieşit faptul că cei în cauză au decopertat solul pe o lungime de aproximativ 20 metri folosind cazmale şi lopeţi în vederea scoaterii la suprafaţă, secţionării şi sustragerii unui cablu telefonic subteran, interurban aparţinând unei societăţi comerciale.

*** Jandarmii au întocmit persoanelor în cauză actele de constatare, acestea fiind susceptibile de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate structurii abilitate pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL IJJ DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial