3 mai 2024

Iarnă GREA în Bucegi! Uite ce misiune au avut jandarmii!

www.mariusbuga.ro_images_jamontDoi turişti aflaţi în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniţi de jandarmii montani.

În urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. 112, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Peştera a intervenit în zona “Plaiul Mircei” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.

Turiștii au plecat cu autoturismul din Bucureşti și intenționau să ajungă la un loc de cazare din zona Peştera. La un moment dat pe DJ 714 Moroeni-Peştera au derapat în punctul Plaiul Mircei fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea.

În urma acțiunii jandarmilor montani de la Postul Montan Peştera, cei doi turişti din Municipiul Bucureşti, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiții de siguranță până în zona Peştera, în prezent fiind în afara oricărui pericol.

***

Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă 112” sau numerele de telefon 0749.034639/ 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial